Statiuni | Poiana Brasov | Harta Poiana Brasov
     Atractii turistice - Poiana Brasov |

Atractii turistice Poiana Brasov

Atractii turistice Poiana Brasov:
Poiana Brasov are cele mai complexe dotari pentru sporturile de iarna: peste 12 km de partie - cu partii pentru avansati sau incepatori, partie de slalom urias, partie de slalom special; instalatii de transport pe cablu: teleschi, telegondola, telescaun; partie pentru sanius, partie pentru bob; patinoar artificial si patinoare naturale. Practicarea sporturilor de iarna se poate face patru-cinci luni pe an, datorita altitudinii mari la care se afla statiunea, dar si din cauza persistentei stratului de zapada. Exista mai multe partii, cu diferite grade de dificultate, pentru cei care vor sa schieze (copii, incepatori, avansati). Dintre partiile existente la Poiana Brasov amintim: Valea Lupului, Sub Teleferic, Ruia, Slalom, Poiana, Lamba (cu partii dificile), Sulinar, Kantzel (partii medii), Drumul Rosu, Bradul, Trambulina, Alpin, Camelia, Intim, Drum Albastru, Crucuri, Varianta Drum albastru (partii usoare).
Exista un stadion cu terenuri de tenis, minigolf, baschet, handbal, fotbal, o sala de sport acoperita, piscina acoperita, centru de echitatie.
Drumetii se pot organiza catre cabana Postavaru (1.602 m) Cristianu Mare (1.705 m), catre cetatea Rasnovului (secolele XIV XVII), castelul Bran sau catre Brasov.