Consideratii generale

Utilizarea acestui website (vizitare, rezervari, comandare servicii, scrierea si editarea articolelor) implica acceptarea acestor termeni si conditii. Vizitarea in continuare a acestui site, presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului.

Drepturi de autor

Acest site este intretinut si administrat de webmaster-ul site-ului.

Intregul continut al site-ului www.pancarpatica.org, incluzand date, texte, fotografii, programe, elemente de design web, scripturi si orice alte informatii este proprietatea SC Ariane Impex SRL si este protejat conform Legii pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala.

Este interzisa accesarea site-ului in vederea modificarii, copierii, distribuirii, transmiterii, vinderii, publicarii sau exploatarii de orice maniera a continutului acestui website, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Societatii de catre alte societati, site-uri sau vizitatori.

Fotografiile si informatiile continute in paginile site-ului nu pot fi folosite in nici un fel fara consensul scris al proprietarului.

Pentru a obtine acordul scris de a folosi informatiile sau materialul inclus in paginile site-ului, va rog contactati webmaster-ul acestui site.

Securitatea datelor si a informatiilor personale

Informatiile cu caracter personal sunt confidentiale.

Acest website nu aduna informatii personale despre vizitatorii si clientii sai, decat cu exceptia acelora care ne-au fost oferite in mod voluntar prin completarea formularului de inregistrare privind inscrierea de membri, rezervarile on-line sau contact sau prin orice alta cale (telefon, e-mail, fax).

Aceste informatii sunt accesibile numai personalului autorizat al acestui site care le va folosi doar in scopul declarat pentru care ne-au fost furnizate: onorarea comenzilor sau ofertelor utilizatorilor si clientilor nostri.

Datele personale furnizate nu vor fi publicate sau cedate unei terte parti decat prin consimtamantul Dumneavoastra, pentru a raspunde cererilor pe care le-ati lansat.

Fiecare vizitator al site-ului are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Promotorii acestui site va asigura ca s-au depus toate eforturile pentru ca informatiile personale furnizate sa nu fie accesate de catre terte persoane. World Wide Web este insa o retea publica nesigura care poate ridica un anumit risc ca informatiile sau tranzactiile efectuate sa fie interceptate sau modificate de catre terte persoane.

Promotorii nu-si asuma responsabilitatea pentru o asemena posibila interferenta.

Obligatiile si responsabilitatile utilizatorilor

Utilizatorii acestui site sunt responsabili pentru datele sau informatiile suplimentare pe care ni le-au furnizat spre publicare.

Pentru a beneficia de serviciile pe care le oferim, utilizatorii site-ului www.pancarpatica.org, au obligatia de a ne furniza date adevarate, exacte si complete dupa cum li se cere in formularul de inregistrare. In caz contrar, nu vom putea raspunde corespunzator ofertelor, solicitarilor sau comenzilor pe care le-au lansat.

De asemenea, promotorii acestui site isi rezerva dreptul de a sterge din paginile site-ului orice informatie legata de utilizatorii care nu s-au conformat acestei conditii.

Prin furnizarea datelor solicitate de promotorii site-ului in formularul de inregistrare, utilizatorii acestui site ne confera dreptul nelimitat, gratuit si irevocabil si licenta de a folosi, reproduce, modifica, adapta, transmite, distribui, traduce si publica aceste date.

Prin furnizarea in mod voluntar a datelor solicitate in formularul de inregistrare, utilizatorii site-ului permit oricarui vizitator al site-ului nostru sa vizualizeze si sa utilizeze aceste informatii in scopuri personale, inclusiv sa contacteze in mod direct utilizatorii, la adresa sau numarul de telefon pe furnizate, pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la serviciile pe care acestia le ofera.

Modificari ale site-ului

Promotorii site-ului au dreptul sa modifice continutul acestui website, sa schimbe conditiile si termenii de utilizare inregistrate in paginile site-ului, sa restrictioneze sau sa retraga accesul la acest site, fara o instiintare prealabila.

In cazul nerespectarii conditiilor si cerintelor de inregistrare prezentate utilizatorilor, promotorii site-ului pot bloca paginile personale ale membrilor utilizatori, pot sterge articolele scrise in mod tendentios, care induc utilizatorii in eroare prin prezentarea de informatii false sau a articolelor care fac o reclama ascunsa, pot bloca accesul membrilor la site, fara o instiintare prealabila.

Alte consideratii generale

Promotorii site-ului depun toate eforturile pentru a asigura calitatea informatiei prezentate in paginile acestui website.

Promotorii site-ului nu garanteaza acuratetea informatiilor date spre publicare de catre utilizatori si nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

In cazul pierderii sau alterarii de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, promotorul nu-si asuma nici o responsabilitate.

Promotorii acestui site isi rezerva dreptul de a revizui orice material, comunicare sau comentariu, din acest site web. Cei care acceseaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii sau observatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Promotorii site-ului pot refuza publicarea in cazul in care considera ca s-a produs o violare a conditiilor reglementate de politica site-ului.

Orice modificare in continutul site-ului sau termenii si conditiile reglementate de politica site-ului, va fi postata pe aceasta pagina.

Apreciem observatiile vizitatorilor acestui site si asteptam comentariile cu privire la continutul si serviciile pe care acest site le ofera.